Maletes

Maletes de nova creació:

“ENGRESCA’T AMB MI!”                           
El CRP i l’ELIC ens hem proposat engrescar-vos i endinsar-vos en la lectura per plaer, per gaudir... amb dos gèneres literaris com són els còmics i els àlbums il·lustrats considerats com la cirereta per uns, i l’enfant terrible per uns altres. El nostre objectiu és encomanar la màgia i el plaer de gaudir de la lectura, tant del text com també de les imatges. Així doncs, en aquest empeny encisador, i amb la  inestimable col·laboració de la Biblioteca Municipal de Rubí, hem creat aquesta maleta que no és una maleta qualsevol, ella té encomanada una fita molt ambiciosa que és fomentar el gust per la lectura en aquell alumnat que tant li costa agafar un llibre i posar-se a llegir, però també pels que , sent uns lectors experts, puguin descobrir tot el que pot abastar el món literari.
(en préstec al CRP)"MALETA DE LES FAMILIES"

Des del CRP i amb la  col.laboració de la Biblioteca Municipal de Rubí, hem creat aquesta maleta  destinada a fomentar la comunicació i el diàleg entre grans i petits, per tal d’arribar a normalitzar la pluralitat i la diversitat familiar dins d’una escola inclusiva.

Hi trobareu un recull de material que us permetrà treballar amb els vostres alumnes els diferents models de famílies que, de ben segur,  tindreu a les vostres aules.


"MALETA DE LLENGÜES MATERNES"

En el CRP hem  creat aquest blog de les llengües maternes amb l’objectiu d’apropar les diferents llengües del món als infants i donar-los a conèixer la riquesa cultural de diferents països.
Hi trobareu un recull de material que us permetrà treballar amb els vostres alumnes les llengües maternes dins del marc competencial del plurilingüisme i de la interculturalitat,  per tal d'afavorir el desenvolupament de la competència comunicativa, fent ús de totes les llengües del repertori de l'alumnat.

Aquests recursos (contes, cds, dvds, webs...) afavoriran el treball a l’aula i ajudaran a fomentar  el respecte a la diversitat lingüística i el desig d’aprendre de totes les llengües i cultures.