Recomanem


Recomanacions de llibres  amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Rubí:Bibliografies/guies:  
Guia de lectura del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
En aquesta guia, es mostren documents on es relaten situacions de violència de gènere que moltes dones han pogut superar.
 

Guia de lectura: Assetjament. Biblioteca Mestre Martí Tauler
El calaix de la diversitat : recursos per a infants i joves amb discapacitat

Recull de Materials disponibles a les biblioteques públiques de Catalunya relacionats amb diferents temes: Condicions intel·lectuals (síndrome de down, autisme, síndrome d'Asperger...) TDAH, Condicions psíquiques (trastorn bipolar, esquizofrènia), llengua de signes (adreçats a infants amb sordes o autisme), lectura fàcil (adreçats a infants amb diverses capacitat lectores o sordesa), condicions físiques i funcionals (paràlisi cerebral, lesions medul·lars...), condicions sensorials (sordesa, ceguesa)

Contes per a futurs emprenedors
El contes ens entretenen, però també ens inspiren i ens transmeten maneres d'actuar o de pensar. Aquesta tria té la intenció de destacar contes on els protagonistes demostren algunes de les virtuts o capacitats dels emprenedors. La fantasia i l'emprenedoria van molt lligades...

Especial Roald Dahl i la fàbrica de contes
Has llegit alguna vegada algun llibre de Roald Dahl?
Humor, màgia, i molta molta xocolata, és el que trobaràs en l'univers d'aquest fantàstic autor.
Al 2016 es compleixen 100 anys del seu naixement i volem celebrar-lo cuinant unes fangstigoses receptes d'allò més apetitoses...
Practicarem una mica d'anglès amb la lectura d'algun dels seus llibres i coneixeràs algunes de les curiositats més destacades de la seva vida.

 
Biblioteques Públiques de Catalunya
Informació bibliogràfica per a biblioteques públiques que recull els títols bàsics disponibles al mercat dels diferents camps del saber, amb l'objectiu de facilitar la gestió de les col·leccions de les biblioteques.
El SIS ofereix dues sèries de publicacions, bibliografies de novetats i bibliografies temàtiques

 
Biblioteques Públiques de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha creat aquest web o biblioteca virtual on trobareu informació sobre la xarxa de biblioteques municipals, diferents recomanacions i un cercador al seu catàleg de llibres anomenat Aladí.Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí
La Biblioteca Mestre Martí Tauler és un servei públic municipal i gratuït que ofereix a tots els ciutadans l'accés a informació, coneixement, cultura i lleure en diferents suports documentals.
Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i, des de l'any 2001, està integrada a la Xarxa de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO.

Recomanacions del GTBE:


Recomanacions Nadal 2015 


Recomanacions Nadal 2016